Jovana Jeremić o početku Zadruge 6 – otkrila koga želi da vidi u rijalitiju

U rubrici “”, iznosiće svoje mišljenje i uraditi analize svih vrućih tema koje se tiču domaće estradne scene, a ove subote Jovana Jeremić je analizirala početak najgledanijeg rijaliti programa , obzirom da 9. septembra u 21čas počinje šesta sezona.

– Prošla sezona je mala stvar onoga što će se dešavati ove sezone. Jedva čekam epilog rijalitija, koji se desio nakon kraja Zadruge 5. Nadam se da će se dve bivše drugarice naći oči u oči u Zadruzi 6 nakon što je jedna maznula muža drugoj, nadam se da ću moći kao gledalac da propratim to i da se napokon iskobeljaju istine, preljuba, raskid, pomirenje. Mislim da će biti mnogo interesantnih epiloga u novoj Zadruzi, a svi potajno želimo da vidimo i razvoj situacije Dalile i Dejana Dragojevića jer svi potajno mislimo da će se ona pomiriti. – rekla je Jovana.

Ti misliš da će i Dejan i Dalila ući u Zadrugu?

Da mislim da hoće, ja iskreno smatram da svi žele da vide epilog njihovog odnosa, a da su njihove trenutne veze samo slabe karike u celoj priči. Zanima me kako bi ti svojim rečima opisala pojam rijaliti, kako gledaš na sve što se dešava u tom kako oni kažu zatvorenom prostoru?

Slični tračevi