Kad počinju Zvezde Granda 2022/2023?

Članovi čuvene osmorke okupili su se danas u Grandovom studiju na Košutnjaku, a dočekali su ih mnogobrojni novinari i fotorepotreti koje je zanimalo samo jedno – gde će se emitovati “” od ove sezone?!

– Ovo je izuzetno gledan šou i naravno da se oko njega utrkuju najbolje televizije, ali bićete na vreme obavešteni o tome. Ja ne mogu ništa lično da vam kažem, to će Grand zvanično objaviti, ali sigurno će biti na nekoj televiziji koja je jako gledana- rekao je Aleksandar Milić Mili, dok je Đorđe David otkrio da su od ove sezone “nadrljali”:

– Saša nam je samo dao raspored snimanja do januara, što znači da je sve lepo i dobro osmislio i da smo nagrabusili.

Sasa Popović otkrio je sve detalje popularnog serijala i konačno stavio tačku na nagađanja gde će se emitovati “Zvezde Granda”.

U razgovoru za Grand Online Saša je otkrio ono što već nedeljama zanima publiku, a to su termin i televizija na kojoj će se emitovati ”Zvezde Granda”.

– Ja ne znam, niko od žirija ne zna, i to je to. Znaćemo za dan, dva,tri, deset, petnaest. Naši čelnici pregovaraju sa televzijama, to nije naša stvar više. Brena i ja smo prodali Grand i više nismo u toj priči. Pitajte vlasnike, United grupu a ne mene- rekao je Popović i dodao:

– Ljudi morate da shvatite, ja sam ovde isto kao i član žirija. Moj zadatak je da obavim audicije, da osmislim takmičenje, tu sam odgovoran i to volim. Što se tiče ugovora i pregovora, Saša Popović to više ne radi već novi vlasnici, da l' će emiter biti Prva, Pink ili RTS ne znam, ali biće televizija sa nacionalnom frekvencijom- poručio je.

Uzimajući u obzir 15 fenomenalnih i uspešnih sezona ovog muzičkog takmičenja, Saša je sa nama podelio i novine koje će se desiti u novoj sezoni a koje je lično on osmislio.

– Više nema produkcijskog žirija, sad su njih osmoro ravnopravni, svi birju kandidate. Imamo osam tastera a sa pet ”da” se prolazi. Ko dobije pet ili više taj bira mentora ali mentor može da ga odbije. Panik taster takoše može da se dobije ako 5 članova žirija to zahteva i eto. Moram još da kažem da smo na audicijama imali 7 hiljada kandiata, neverovatna brojka- otkrio je Popović.

Related posts