NIKAD NIJE KASNO – 17. 09. – cela 1. emisija

Osma po redu sezona je donela neke promene, pa će se tako ovog vikenda gledaocima predstaviti novi orkestar pod nazivom “” koji čine vrhunski muzičari i pevači.

Predsednik žirija Saša Milošević Mare i ove sezone drži svoju stalnu poziciju u sudijskoj stolici, a pevačica Milica Todorović i glumac Milan Bosiljčić će žirirati kandidatima u prvoj emisiji.

Stari dobri muzički šou “Nikad nije kasno” startuje u novom terminu već od ove subote od 21h na Prvoj televiziji, a kao i do sada dobra muzika, sjajna energija i zabava biće nosioci i ove sezone.

U subotu od 21 budite uz Prvu televiziju i pogledajte prvu emisiju osme sezone omiljenog šou programa “Nikad nije kasno”, a do tada pogledajte delić onoga što vas čeka.

U spektakularan početak osme sezone emisije “Nikad nije kasno” sinoć vas je uveo već odavno uigran tandem, Žika Jakšić i Dragana Katić koji su zablistali na velikoj sceni i za osmehom pozdravili novi početak takmičenja.

Kako dobre stvari ne treba menjati, tako je na mestu predsednika žirija i sinoć sedeo Saša Milošević Mare dok su mu društvo pravili glumac Milan Bosiljčić i pevačica Milica Todorović, koja je i otvorila prvu emisiju prvog kruga pesmom.

U prvoj emisiji osme sezone se predstavilo šest veterana, tri prelepe dame i tri sjajna momka koji su svojim pevanjem oduševili sve u studiju, a i gledaoce kraj malih ekrana.

Prema odluci stručnog žirija u drugi krug direktno idu Edvin Husarić Edo, Miroslav Aleksić Aleksa i Nathalie Prijović.

Ništa manje teška nije bila odluka publike u studiju, koja je posle neizvesnog glasanja donela odluku, da Danče Josifoska ode u naredni krug.

Na Fejsbuk glasanju su Snežana Trifunović i Robert Stone.

Slični tračevi