Zadruga 6 – početak i ceremonija otvaranja – najava

6: Ceremonija otvaranja – 09.09. u 21:00 na TV Pink

Kroz pet sezona „Zadrugu“ je pratio milionski auditorijum širom regiona i ovaj rijaliti je postao pravi internet fenomen, a sada je sve spremno za „Zadrugu 6“ čiji je početak zakazan za petak, 9. septembar 2022. godine u 21 čas.

https://www.youtube.com/watch?v=7PPnaNk8SI4

sa velelepnog imanja najavio VEČERAŠNJI SPEKTAKL: Učesnike šeste sezone najgledanijeg rijalitija očekuje PREGRŠT NOVINA! OVO ĆE BITI POTPUNO IZNENAĐENJE!

Evo, kao što vidite, vežbamo vožnju gondolom za večerašnjo otvaranje. Imamo spektakularno otvoranje gde ćemo imati, čini mi se, veći broj gledalaca nego i petici, četvorci, trojci… Pre svega, merimo očekivanja i svi trendovi ukazuje da se “Zadruga 6” malo zbog poznatog kastinga, a malo i zbog novina i te kako očekuje, tako da ćemo večeras videti. Ja očekujem rekordne rejtinge i rekordnu gledanost, ali što je najvažnije – želim da pomenem te novine – ističe Željko na početku razgovara, pa nastavlja:

https://www.youtube.com/watch?v=Z-6ijDQVcuQ

Produkcija najpopularnijeg rijalitija je tokom prethodna dva meseca radila na pripremi nove sezone, koja će doneti nove, intrigantne učesnike, nove zadatke i potpuno novu „Zadrugu“. Kao i za prethodnih pet sezona, i za „Zadrugu 6“ vlada veliko interesovanje, kako publike, tako i medija, koji su u proteklom periodu spekulisali ko će biti učesnici nove sezone. Produkcija TV Pink ove godine je misterioznija nego ikada, ali su neka imena potvrđena – veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik „Zadruge 6“, a odmah za njim i Kristijan Golubović i Lepi Mića, a njima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora, Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag Lazić Peca, Marko Petrušević Petrući, ali i nova lica – Anita Stanojlović, Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Durlević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić, Danijel Denić, Branko Gerov, Bilal Brajlović, Miloš Petkovski, Stefan Radić, Aleksandar Kerić, Valentina Stanković, Damir Tepavac, Boža Džons, Tamara Nikolić, Snežana Bogdanović, Strahinja Trajkovski i Anastasija Bojanović.

Related posts