ZADRUGA 6: TUČA, diskvalifikacija i HAPŠENJE – Kristijan Golubović i Emil Kamenov vs Uroš Ćertić

Kristijan NASRNUO na Uroša Ćertića, pa mu se pridružio i Emil! Drama za dramom!

Rano jutros došlo je do haosa u Beloj kući kad je ponovo polio Nenada Lazića Necu. Umešao se se Predrag Lazić Peca, koji je skočio u zaštitu svog brata. Obezbeđenje je uletelo munjevitom brzinom, kako bi sprečilo okršaj. Međutim, njih trojica se nisu smirivali, a Neca je želeo da se osveti Urošu tako što će da mu uništi stvari. Njih trojica su krenuli da se koškaju, a u haos su uleteli i . Došlo je do rusvaja u kuhinji, a obezbeđenje je razdvojilo zadrugare, kako ne bi došlo do većeg konflikta. U dvorištu je došlo do razgovora, a Emil je pružio ruku pomirenja Urošu i pojasnio mu da je bio u stanju afekta. Njih dvojica su se pomirili.

https://www.youtube.com/watch?v=SMzqky-Ery0

Nakon skandala koje se dogodio u Beloj kući tokom ranih jutarnjih časova, Veliki šef je odlučio da diskvalifikuje Kristijana Golubovića i Emila Kamenova zbog fizičkog nasilja nad Urošem Ćertićem. Oni će kao diskvalifikovani učesnici morati da plate novčanu kaznu od po 50.000 evra!

Zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz Zadruge jer se televizija Pink intezivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros poneli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obaveštavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani.

https://www.youtube.com/watch?v=esC0FO_cCRw

https://www.youtube.com/watch?v=__FQ6bVr8CE

Nakon što je stiglo pismo da su Emil Kamenov i Kristijan Golubović hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovani iz “Zadruge” zbog fizičkog nasrtaja na Uroša Ćertića, oni su momentalno napustili kuću.

Ispred velelepnog imanja u Šimanovcima sačekala ih je policija, koja je momentalno uhapsila Golubovića i privela Emila Kamenova.

https://www.youtube.com/watch?v=anGDhUA5_oU

Kako Pink sanzaje, Urošu Ćertiću su nakon pregleda u Urgentnom centru konstatovane lake telesne povrede, tačnije nagnječenje poglavine. Tužilaštvo u Rumi je naložilo da se dostavi izveštaj, dok se sudija Prekršajnog suda izjasnio da nema elemenata prekršaja.

Kamenov se nakon privođenja oglasio za Pink i istakao da mu je žao što je uopšte došlo do pomenutog incidenta.

Kajem se što sam dozvolio bilo kome da me isprovocira sistematskom psihološkom torturom – izjavio je Emil za Pink.rs i zahvalio se na ukazanom poverenju, te izrazio veliko žaljenje zbog toga što je sebe doveo u ovakvu situaciju.

ŠOK! Kristijan Golubović i Emil nakon 7 sati izašli iz policijske stanice

Prva izjava Kristijana Golubovića i Emila nakon brutalnog prebijanja Uroša Ćertića

Related posts